Silver & Gold

Silver & Gold
Silver & Gold
Sufjan Stevens
Asthmatic Kitty Records
Rok wydania:


Typ nośnika:
Termin realizacji:

Sprawdź dostępność

Numer katalogowy:


Produkt niedostępny

Opis płyty:

A1 Silent Night 2:26
A2 Lumberjack Christmas / No One Can Save You From Christmases Past 3:22
A3 Coventry Carol 2:53
A4 The Midnight Clear 2:49
B5 Carol Of St. Benjamin The Bearded One 3:32
B6 Go Nightly Cares 1:44
B7 Barcarola (You Must Be A Christmas Tree) 7:02
B8 Auld Lang Syne 1:34
I Am Santa's Helper 42:23
C1 Christ The Lord Is Born 0:48
C2 Christmas Woman 5:33
C3 Break Forth O Beauteous Heavenly Light 1:09
C4 Happy Family Christmas 1:22
C5 Jingle Bells 1:18
C6 Mysteries Of The Christmas Mist 2:10
C7 Lift Up Your Heads Ye Mighty Gates 1:20
C8 We Wish You A Merry Christmas 1:16
C9 Ah Holy Jesus 2:41
C10 Behold The Birth Of Man, The Face Of Glory 1:08
C11 Ding-a-ling-a-ring-a-ling 1:49
D12 How Shall I Fitly Meet Thee? 2:09
D13 Mr. Frosty Man 1:49
D14 Make Haste To See The Baby 1:22
D15 Ah Holy Jesus (with reed organ) 1:28
D16 Hark! The Herald Angels Sing 1:50
D17 Morning L.M. (Sacred Harp) 2:27
D18 Idumea S.M. (Sacred Harp) 3:50
D19 Eternal Happiness Or Woe 1:22
D20 Ah Holy Jesus (a capella) 0:59
D21 I Am Santa's Helper (You Are Santa's Slave) 1:51
D22 "Maoz Tzur" (Rock Of Ages) 0:42
D23 Even The Earth Will Perish And The Universe Give Way 2:00
Christmas Infinity Voyage
E1 Angels We Have Heard On High 4:03
E2 Do You Hear What I Hear? 9:14
E3 Christmas In The Room 4:22
F4 It Came Upon A Midnight Clear 0:47
F5 Good King Wenceslas 4:17
F6 Alphabet St. 1:36
F7 Particle Physics 1:04
F8 Joy To The World 5:24
G9 The Child With The Star On His Head 15:30
H10 Christmas Infinity Voyage
Let It Snow 21:14
I1 I'll Be Home For Christmas 3:22
I2 Santa Claus Is Coming To Town 2:40
I3 The Sleigh In The Moon 1:44
I4 Sleigh Ride 2:27
J5 Ave Maria 2:08
J6 X-mas Spirit Catcher 3:31
J7 Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! 2:17
J8 A Holly Jolly Christmas 2:26
J9 Christmas Face 0:39
Christmas Unicorn 31:45
K1 Have Yourself A Merry Little Christmas 3:41
K2 It Came Upon A Midnight Clear 0:39
K3 Up On The Housetop 4:21
K4 Angels We Have Heard On High 0:52
K5 We Need A Little Christmas 2:02
K6 Happy Karma Christmas 3:35
L7 We Three Kings 0:52
L8 Justice Delivers Its Death 3:15
L9 Christmas Unicorn 12:28

Rozumiem Używamy plików cookies w celu świadczenia usług, reklamy i statystyk.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku, zmień ustawienia swojej przeglądarki.